Elke maand geldzorgen, en dan?

Geldzorgen
Nieuws - maandag 23 oktober 2023
Leesduur 3 minuten

Geldzorgen stoppen niet met een campagneweek. Extra aandacht en bewustzijn moet er het hele jaar door zijn, want geldzorgen zijn een breed maatschappelijk probleem.

Veel mensen staan wel eens bij de kassa en denken: hoe ga ik dit betalen? Of zij durven de post niet meer te openen omdat ze bang zijn voor een aanmaning.  

Ziet u het even niet meer zitten als na een week uw maandsalaris alweer op is? Blijf er niet mee zitten. U kunt terecht bij Humanitas thuisadministratie, Incluzio Sociale Basis, Schuldhulpmaatje, Parochiefederatie Heilige Lambertus, Financiële zorg Blerick en gemeente Venlo. Zij helpen graag bij uw geldzaken.

Samen zorgen we ervoor dat iedereen de ondersteuning krijgt die nodig is om weer grip en ruimte op geld te krijgen. Samen zorgen we voor:

  • Overzicht in uw administratie
  • Inzicht in en grip op uw geldzaken
  • Het  aanvragen van regelingen
  • Ondersteuning bij schulden en aflossing

Past uw hulpvraag niet direct bij de organisatie waar u het eerste gesprek of intake hebt? Geen probleem! Dan zorgt die organisatie voor een persoonlijke overdracht naar één van de andere organisaties. Zo wordt u op de juiste plek geholpen.  

Wilt u ook weer grip krijgen op uw geld? Neem dan contact op met schuldhulpverlening@venlo.nl of bel naar 14077 (optie 1). Wacht niet, voorkom erger!

Dit nieuwsbericht was geplaatst op maandag 23 oktober 2023 om 16:58 op Nu Venlo