Nieuws

 

40 resultaten | Filters wissen
Decoratief

Duitsland voert testalarm uit

Nieuws  - 7 december 2022
Tekst
Leesduur 2 minuten

Als u op donderdag 8 december om 11.00 uur in de buurt bent van een Duitse zendmast, kunt u mogelijk een test-noodbericht ontvangen van de Duitse overheid op uw mobiele telefoon.

Dakloze man

Winterregeling van kracht

Nieuws  - 2 december 2022
Tekst
Leesduur 2 minuten

In Venlo, Roermond, Weert, Sittard-Geleen, Heerlen, Maastricht is met ingang van donderdag 1 december 2022 de winterregeling van kracht voor tenminste zeven nachten. De winterregeling gaat in als het (...)

Vreedzame Krijger oranje verlicht

Gemeente Venlo doet mee aan Orange the World 2022

Nieuws  - 25 november 2022
Tekst
Leesduur 3 minuten

Gemeente Venlo maakt zich sterk voor een toekomst zonder geweld tegen meisjes en vrouwen en doet mee met de internationale campagne ‘Orange the World’.

Een hangslot dat op een toetsenbord staat.

Platform Digitaal Veilig Limburg

Nieuws  - 23 november 2022
Tekst
Foto
Leesduur 3 minuten

Wilt u weten welk antivirusprogramma u het beste kunt gebruiken? Zoekt u meer informatie over spam of phishing? Of bent u benieuwd naar hoe u Whatsapp-fraude kunt herkennen? Sinds 23 november kunt u (...)

Deurbel

Let op: oplichters actief

Nieuws  - 22 november 2022
Tekst
Leesduur 1 minuut

Er zijn meldingen binnengekomen van inwoners die zijn bestolen door iemand die zich voordoet als een medewerker van Medipoint. Het verhaal gaat over een aanbetaling voor een Wmo-voorziening, zoals (...)

De eetbare stoep met gewassen in de wijk in Venlo-Oost

Eetbare stoep verbindt buurtgenoten

Nieuws  - 17 november 2022
Tekst
Leesduur 4 minuten

In de wijk Venlo-Oost ligt sinds kort het eerste eetbare stukje stoep van Nederland. Het initiatief is van buurtbewoonster Dieuwertje Crasborn. Zij is al langer bezig en geïnteresseerd in (...)

Geschoren grasveld bij Sportclub Irene in Tegelen

Start aanleg drie kunstgrasvelden voetbalclubs

Nieuws  - 15 november 2022
Tekst
Leesduur 2 minuten

Komende periode wordt de wens van drie voetbalclubs in Venlo gerealiseerd: de aanleg van een kunstgrasveld. Het gaat om de voetbalvelden voor de voetbalclubs Irene, IVO Velden en SV Blerick.  

Urban Culture

De ontwikkeling van Urban Culture in Venlo

Nieuws  - 11 november 2022
Tekst
Leesduur 3 minuten

Urban Culture en Sports is steeds prominenter aanwezig in Venlo. Gemeente Venlo wil deze nieuwe vormen van cultuur en sport zo goed mogelijk ondersteunen.

Mensen op een informatiemarkt

Informatiemarkt voor inwoners Vastenavondkamp

Nieuws  - 2 november 2022
Tekst
Leesduur 3 minuten

Op woensdag 16 november vindt er een informatiemarkt voor inwoners van Vastenavondkamp plaats van 16:00 tot 20:00 uur in het Muspelheim. Tijdens deze dag wordt er ingegaan op onderwerpen zoals energie (...)

Sportende kinderen

Stem op hét leefstijlidee voor Venlo

Nieuws  - 26 oktober 2022
Tekst
Leesduur 1 minuut

Inwoners, organisaties, bedrijven en verenigingen konden afgelopen weken ideeën indienen om de kwaliteit van leven van inwoners van de gemeente Venlo te verbeteren. Uiteindelijk zijn er bijna 50 (...)

Decoratief

Toezicht op Wmo en Jeugdwet

Nieuws  - 12 oktober 2022
Tekst
Leesduur 3 minuten

Soms kan het voorkomen dat de kwaliteit van de zorg niet goed is. Ook moet geld dat bedoeld is voor zorg, besteed worden aan zorg. Meestal gaat dit goed, maar soms worden er fouten gemaakt of zelfs (...)

Rookvrije Generatie

STOPtober

Nieuws  - 7 oktober 2022
Tekst
Video
Leesduur 2 minuten

De maand oktober staat ook dit jaar in het teken van STOPtober. Velen grijpen deze maand aan om te stoppen met roken. Ook dit jaar zijn er weer landelijke ambassadeurs die zich hiervoor inzetten (...)

Consultatiebureau

Gezond opgroeien in de gemeente Venlo

Nieuws  - 6 oktober 2022
Tekst
Leesduur 3 minuten

Een gezonde start is voor de groei van een kind uiterst belangrijk. Vanaf september werken alle consultatiebureaus in de gemeente Venlo met de preventielijn 0-2 jaar.

Burgemeestersontbijt in stadhuis

Venlo vraagt aandacht voor gezond ontbijt

Nieuws  - 5 oktober 2022
Tekst
Leesduur 3 minuten

Om het belang van een gezond ontbijt te benadrukken, hebben wethouder Schatorjé en Bakkerij Broekmans uit Panningen vandaag samen ontbeten met groep 8 van basisschool Kom.Mijn uit Belfeld in het (...)

Deurbel

Let op: oplichters actief

Nieuws  - 14 september 2022
Tekst
Leesduur 1 minuut

Er zijn meldingen binnengekomen van inwoners die bestolen zijn door iemand die zich voordoet als een medewerker van de gemeente Venlo. Het verhaal gaat over een aanbetaling voor een Wmo-voorziening (...)