Agenda

Bekijk hier wat er te doen is binnen de gemeente Venlo

9 resultaten | Filters wissen
IKS sportdag
22 april 2024

IKS Sportdag

Agenda

Jaarlijks organiseert Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg, in samenwerking met Venlo.fit, de IKS Sportdag als onderdeel van de Venlo.fit week. Deze sportdag is speciaal ontworpen om maatwerk te bieden (...)

Een meisje dat tijdens de Venlo.fitweek in 2023 onder een net door kruipt in het sportparcours.
Maandag 22 april tot en met vrijdag 26 april

Venlo.fitweek

Agenda

Samen sporten is leuk en lekker! Om daar een extra boost aan te geven organiseert Venlo.fit ook dit jaar weer de Venlo.fitweek vol met leuke en uitdagende sporten en beweegactiviteiten.

Kookclub kinderen
26 april 2024

Nola kookt met kinderen

Agenda

Er wordt een kinderworkshop georganiseerd om gezond te leren koken. Er kunnen maximaal 15 kinderen in Blerick deelnemen in samenwerking met Stichting Zilvermeertje. Deze workshop duurt ongeveer twee (...)

IKS Dance battle
28 mei 2024

IKS Dancebattle

Agenda

Jaarlijks organiseert Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg de IKS Dance Battle voor leerlingen uit het speciaal (voortgezet) onderwijs. Dit project, genaamd 'Iedereen Kan Dansen', omvat niet alleen deze (...)

Afsluiting Damestoernooi
27 juni 2024

Afsluiting damestoernooi

Agenda

Elke jaar sluiten we onze dames sportactiviteiten op een leuke en gezellige manier af. Dit jaar kiezen we ervoor om de afsluiting te organiseren in de vorm van competities en enthousiaste wedstrijden (...)

Decoratief
22 maart tot en met 4 juli

Ik leer fietsen OGVO

Agenda

Ik leer fietsen is een project waarbij mensen (met een migratieachtergrond) leren fietsen en makkelijker kunnen participeren in de wijk. Hierbij wordt er gefocust op leerlingen van OGVO ISK (...)

Kano activiteit
13 juli 2024

Kano-activiteit voor ouders en kinderen

Agenda

In de zomerperiode wordt er een kano-activiteit georganiseerd voor ouders en kinderen. In spelvorm gaan ze samen deze activiteit beleven. Het belooft een heel avontuur te worden! Meer informatie volgt (...)

Het hoofdpodium tijdens het Zomerparkfeest in Venlo
8 augustus tot en met 11 augustus

Zomerparkfeest

Agenda

Zomerparkfeest is een gratis toegankelijk, vierdaags cultuurfestival in het Julianapark in Venlo. Met ruim 94.000 bezoeken over vier dagen en een programma van meer dan 130 acts is het bovendien een (...)

Gezond ontbijt
15 september 2024

Gezond ontbijt en presentatie over gezonde voeding

Agenda

Ieder jaar in december sluiten we het jaar af met het organiseren van een gezond ontbijt voor alle deelnemers van de Beweegpas. Daarnaast nodigen we een diëtist uit om het belang van gezonde voeding (...)