Zondag 1 oktober

Orion Bridge to Bridge Run

Decoratief
Agenda

Op zondag 1 oktober vindt alweer de zestiende editie van de Bridge2Bridge run plaats. Deze hardloopwedstrijd is inmiddels al lang geen onbekende meer in de regio. Niet in de laatste plaats vanwege het prachtige parcours langs de Maasoevers van Blerick en Venlo, over de Stadsbrug met de Wachters van Tajiri en de Zuiderbrug.

De beginnende hardloper die zijn eerste 5 km wedstrijd wil lopen, de loper die zijn persoonlijk record op de 10 km wil verbeteren, iedereen wordt uitgenodigd mee te doen.

Ook voor de jeugdige lopers is er een sportieve uitdaging: voor de allerjongsten van 4 t/m 6 jaar 500 meter en voor de lopers van 7 t/m 12 jaar 1000 meter. De start van de jeugdlopen is om 10.15 uur (500 meter) en om 10.45 uur (1000 meter). De 5 km (vanaf 13 jaar) en de 10 km (vanaf 16 jaar) starten om 11.30 uur.

Iedereen die de finish over gaat, krijgt een speciaal voor dit evenement ontworpen medaille. Na afloop van de jeugdloop en na afloop van de 5 en 10 km vinden de prijsuitreikingen plaats in ’t Raodhoes in Blerick, waar ook de start en na-inschrijving is van de loop. En vanzelfsprekend wordt ook deze traditie met plezier voortgezet: Orion nodigt iedereen na afloop van harte uit voor een gezellig samenzijn.

Inschrijven

Hoe u zich kunt inschrijven is te vinden op www.orionvenlo.nl en op facebook.com/orionvenlo. Na-inschrijven kan op de dag zelf vanaf 09.00 uur tot een half uur voor de wedstrijd.

Flyer Bridge2Bridge run
Dit agendapunt was geplaatst op woensdag 23 augustus 2023 om 10:56 op Nu Venlo