Afhaalpunten voor PMD-zakken

PMD decoratief
Nieuws - vrijdag 13 oktober 2023
Leesduur 2 minuten

Sinds 2 oktober wordt het PMD-afval bij laagbouwwoningen ingezameld in PMD-zakken. PMD staat voor plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankkartons. Vanaf vandaag kunnen alle inwoners van de gemeente de zakken gratis afhalen bij verschillende afhaalpunten.

De PMD-zakken zijn vanaf vandaag gratis verkrijgbaar bij een aantal lokale supermarkten en - winkeliers, het stadskantoor en het milieustation. Op www.venlo.nl/afhaalpunten vindt u alle locaties. Ook de inwoners die in hoogbouw wonen, kunnen zakken ophalen bij de afhaalpunten.

Nazending

Heeft u geen zakken thuis ontvangen en het formulier ingevuld om een nazending te ontvangen? Dan krijgt u alsnog 24 zakken thuisgestuurd. Wij zijn druk bezig met het nazenden van alle zakken. Dit duurt helaas langer dan verwacht, maar we doen ons best. Daarom zijn vanaf nu ook alvast zakken verkrijgbaar bij de afhaalpunten. Het formulier is vanaf dit moment gesloten.

Tweede zending in november

In november krijgen alle laagbouwwoningen nogmaals 24 PMD-zakken thuisgestuurd. De afhaalpunten blijven ook beschikbaar om gratis PMD-zakken op te halen.

Kijk voor alle informatie over de afvalinzameling op www.venlo.nl/afval.

Dit nieuwsbericht was geplaatst op vrijdag 13 oktober 2023 om 10:29 op Nu Venlo