Asfaltonderhoud aan het fietspad Nijmeegseweg Venlo

Decoratief
Nieuws - dinsdag 7 maart 2023
Tekst
Leesduur 2 minuten
Vanuit Provincie Limburg is KWS Infra Eindhoven op 6 maart 2023 gestart met het onderhoud van het fietspad aan de Nijmeegseweg. De werkzaamheden zullen naar verwachting klaar zijn op 7 april, mits er geen hinder door weersomstandigheden plaatsvindt.

Planning

De werkzaamheden vinden plaats op doordeweekse dagen tussen 6 maart en 7 april 2023. Van maandag tot en met vrijdag tussen 7:00 en 18:00 uur. In onderstaande afbeelding is het betreffende werkgebied ter verduidelijking weergegeven met de rode pijl. Het betreft dus werkzaamheden aan het fietspad aan de linkerzijde van de weg.

Omleiding

Alleen aan het fietspad op de Nijmeegseweg, met de rode pijl hierboven aangegeven, wordt onderhoud uitgevoerd. De fietsers in de richting van het centrum van Venlo worden omgeleid via de Van der Grintenstraat naar de Sint Urbanusweg en Karbindersstraat waarna ze weer op het fietspad naast de N271 komen. De omleiding is aangegeven op de tekening met de blauwe gestippelde pijl. Deze omleiding is staat ook ter plekke via bewegwijzering aangegeven.

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met onderhoudlimburg@kws.nl

Dit nieuwsbericht was geplaatst op dinsdag 7 maart 2023 om 14:36 op Nu Venlo