Asfaltonderhoud aan Rijksstraatweg N271 Lomm en Velden

De Rijksstraatweg tussen Lomm en Velden.
Nieuws - dinsdag 16 juli 2024
Tekst
Foto
Leesduur 2 minuten

Woensdag 17 juli starten de werkzaamheden aan het asfalt van de N271 Rijksstraatweg in Lomm en Velden. De Rijksstraatweg is dan afgesloten voorbij de Bong tot aan Op de Diep. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 19 juli en worden uitgevoerd tussen 07:00 uur en 18:00 uur.

Let op: de werkzaamheden starten in tegenstelling tot eerdere berichten op woensdag 17 juli.

Op een aantal plekken geldt een parkeerverbod tijdens de werkzaamheden. Dat komt door het busverkeer wat door de straat rijdt in verband met de werkzaamheden. Dit parkeerverbod geldt van 17 juli 06.00 uur tot en met 19 juli 19.00 uur. Houd hier rekening mee.

Parkeerverboden

Omleiding 

Het verkeer wordt omgeleid via de A67, A73, N270 en N271. Deze omleiding is ter plekke via bewegwijzering aangegeven. Zie onderstaande afbeelding voor de omleiding. Fietsers kunnen gewoon gebruikmaken van het bestaande fietspad. Voor wijzigingen in de dienstregeling van de bus kunt u het beste de reisplanner van arriveren raadplegen via https://www.arriva.nl/plan-je-reis. 

Omleidingsroute tijdens de werkzaamheden aan het asfalt op de Rijksstraatweg tussen Lomm en Velden.

Vragen?

Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of klachten? Dan kunt u contact opnemen met KWS Infra Eindhoven via onderhoudlimburg@kws.nl

Dit nieuwsbericht was geplaatst op dinsdag 16 juli 2024 om 14:44 op Nu Venlo