De activiteiten in De Warmste Maand

Hagerhof Warmtenet
Nieuws - maandag 18 december 2023
Tekst
Leesduur 4 minuten

In januari 2024 is het De Warmste Maand: een maand vol activiteiten voor bewoners over het warmtenet. Hieronder vind je een overzicht met de activiteiten die je kunt bezoeken.

3 januari: Activiteit voor kinderen bij kinderboerderij (Hagerlei 1)

Vanaf 15.00 uur komen kinderen alles te weten over hoe dieren zichzelf warm houden. Ouders zijn welkom voor warme chocolademelk of glühwein. Als je vragen hebt over het warmtenet kun je die ook stellen.

9, 23 en 30 januari: Inloopspreekuur bij de Zuidpilaar (Reigerstraat 2)


Op drie dinsdagen in De Warmste Maand kun je tussen 15.00 en 16.00 uur binnenlopen voor het inloopspreekuur. Er zijn dan mensen aanwezig om je vragen over de komst van het warmtenet te beantwoorden.

12 januari: Informatiemoment bij de ISN Tevhit Moskee (Hagerhofweg 25)


Na het gebed, vanaf 14.30 uur, kun je je vragen stellen over de komst van het warmtenet en wat dit voor jou betekent.

15 en 16 januari: Informatiebijeenkomst bij theater de Garage (Saxenkampstraat 2)


Je kunt om 19.00 uur de informatiebijeenkomst bezoeken in theater de Garage. We vertellen je meer over het warmtenet en wat dit voor jou betekent. Meld je aan voor een van de twee avonden via deze link: https://www.venlo.nl/aanmeldformulier-informatieavond-warmtenet-hagerhof. We geven op deze avonden dezelfde informatie. Het is niet nodig om beide avonden te bezoeken.

18 januari: Knutselmiddag bij Loods38 (Kraanvogelstraat 38)


Van 14.30 tot 16.00 uur mogen de kinderen uit Hagerhof-Oost en Hagerhof-West onder begeleiding aan de slag met het knutselen van hun eigen, warme huisje. De kinderen mogen het huisje na afloop mee naar huis nemen. Je kunt je kind aanmelden door een e-mail te sturen naar: morgeninvenlo@venlo.nl.

Heb je vragen over het warmtenet of De Warmste Maand? 


Dat kun je deze op twee manieren stellen:

Dit nieuwsbericht was geplaatst op maandag 18 december 2023 om 15:12 op Morgen in Venlo