Denk mee over naamgeving verkeersplein Henriëtte Roland Holstlaan in Blerick

Rotonde Vastenavondkamp
Nieuws - woensdag 18 oktober 2023
Leesduur 2 minuten

De wijken Vastenavondkamp en Klingerberg zijn verbonden door het nieuwe verkeersplein aan de Henriëtte Roland Holstlaan. Als inwoner van één van deze wijken kunt u meedenken over een passende naam voor het nieuwe verkeersplein. Dus, creatievelingen gezocht!

Nieuw verkeersplein

Het kruispunt aan de Henriëtte Roland Holstlaan is vernieuwd tot voorrangsplein. Het kruispunt, genaamd verkeersplein, is groter en eenvoudiger gemaakt voor zowel auto als fietser. En daardoor ook veiliger.

Denk mee over de naam

We betrekken onze inwoners graag bij projecten die we realiseren. Wij vragen inwoners van de wijken Klingerberg en Vastenavondkamp om na te denken over de naam voor het nieuwe verkeersplein aan de Henriëtte Roland Holstlaan gerealiseerd door Heijmans. Lijkt het u leuk om deze naam te bedenken? Of heeft u veel kennis over de historie van deze wijken? En lijkt het u mooi dat uw bedachte naam voor eeuwig wordt gezien? Laat uw hersenen dan maar spinnen!

Ideeën mogen tot 10 november via een e-mail naar vastenavondkampvenlo@gmail.com worden ingediend. Samen met de werkgroepen Klingerberg en Vastenavondkamp kiezen we de meest passende namen uit en kiezen we een winnaar. De gekozen naam zal aan het einde van het jaar onthuld worden op het verkeersplein. Met de winnaar wordt door de gemeente Venlo contact opgenomen.

De winnaar mag kiezen aan welk lokaal goed doel, club of vereniging in de gemeente Venlo een cheque van € 100,- wordt uitgereikt én ontvangt zelf een VVV-cadeaubon ter waarde van € 50,-.

Bent u inwoner van een van de twee wijken? Doe dan mee en mail uw voorstel naar vastenavondkampvenlo@gmail.com.

Dit nieuwsbericht was geplaatst op woensdag 18 oktober 2023 om 13:38 op Nu Venlo