Draaiboek Hoogwater Arcen gepresenteerd

Hoogwaterbijeenkomst Arcen
Nieuws - donderdag 7 december 2023
Tekst
Leesduur 2 minuten

Op woensdagavond 6 december is er tijdens de openbare dorpsraad in Arcen het draaiboek en actieplan hoogwater gepresenteerd door de gemeente Venlo in samenwerking met de werkgroep hoogwater Arcen.

De belangstelling was groot. Veel dorpsbewoners hebben de presentatie van de inhoud van het draaiboek door de gemeente Venlo bijgewoond. De reacties waren positief. De draaiboeken zijn dynamisch en worden regelmatig geüpdatet. Feedback vanuit de dorpsbewoners is dan ook van harte welkom. 

In het draaiboek staat informatie over welke partijen betrokken zijn bij hoogwater, wat de werkgroep Hoogwater Arcen doet én welke maatregelen per waterstand worden uitgevoerd in Arcen. Het draaiboek en bijbehorend actieplan is onderstaand te downloaden.

Samenwerking

Het draaiboek is samen met de werkgroep Hoogwater Arcen opgesteld. Dit is een vrijwillige afvaardiging van dorpsbewoners met een afvaardiging vanuit de dorpsraad, die heeft samengewerkt met de gemeente Venlo. De aanwezige inwoners hebben het draaiboek goed ontvangen.

Dit nieuwsbericht was geplaatst op donderdag 7 december 2023 om 13:29 op Nu Venlo