Geldkrant 2022 verschijnt in november

Geld op tafel
Nieuws - woensdag 23 november 2022
Tekst
Leesduur 3 minuten

Deze week wordt in Venlo de “Geldkrant” bezorgd. Samen met Venlose vrijwilligersorganisaties en het Nibud heeft gemeente Venlo deze krant samengesteld met tips en uitleg wat u kunt doen als u zorgen hebt over geld, want u bent niet alleen.

De gemeente ziet dat veel inwoners geldzorgen hebben. Aan stijgende prijzen kunt u niets veranderen, maar u kunt wél hulp zoeken als u in de problemen komt. Ook al schaamt u zich of voelt het vervelend om hulp te vragen, u kunt niet altijd alles alleen oplossen. Er is hulp!

In de Geldkrant leest u waar u hulp kunt krijgen. Bijvoorbeeld informatie over extra regelingen als u weinig inkomsten hebt. En in één oogopslag vindt u alle lokale organisaties die u verder kunnen helpen.

Overzicht en beter plannen

Het leven is op dit moment zo duur dat het nog meer dan anders een uitdaging is om rond te komen. Ook voor mensen die daar eerder weinig moeite mee hadden. Daarom is het extra goed om uw inkomsten en uitgaven op een rij te zetten. Zodat u ziet waar uw geld blijft en of er posten zijn waarop u kunt bezuinigen. Misschien heeft u abonnementen die u kunt missen of kan een verzekering goedkoper. Of misschien komt u in aanmerking voor regelingen vanuit de gemeente. Vul ook eens het geldplan Beter Rondkomen in. In de krant leest u alles over de Geldplannen die de gemeente Venlo aanbiedt.

Contact

Voor informatie over de Geldkrant, geldproblemen en schulden kunt u contact opnemen via geldzorgen@venlo.nl

Dit nieuwsbericht was geplaatst op woensdag 23 november 2022 om 16:41 op Nu Venlo