Gemeente Venlo helpt huiseigenaren met energie besparen via isolatieactie

Decoratief
Nieuws - vrijdag 4 november 2022
Tekst
Leesduur 3 minuten

De gemeente Venlo vindt het belangrijk om u op weg te helpen om energie te besparen en bij het verduurzamen van uw woning. Daarom start de gemeente samen met het Duurzaam Bouwloket - het energieloket van de gemeente - een inkoopactie voor woningisolatie.

Het isoleren van de woning zorgt voor een energiezuinige en toekomstbestendige woning.

Informatieavond

Om u te informeren over de isolatieactie organiseren we twee online informatieavonden. Een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket legt de inkoopactie uit en geeft advies over de isolatiemaatregelen, belangrijke aandachtpunten en de subsidies- en financieringsmogelijkheden.

Wanneer?

  • Donderdag 17 november van 19:30 tot 20:30 uur
  • Maandag 21 november van 19:30 tot 20:30 uur

Inschrijven voor de bijeenkomsten is mogelijk via de website van het Duurzaam Bouwloket.

Inkoopactie woningisolatie

Samen met regionale isolatiebedrijven is er een inkoopactie samengesteld met een goede prijskwaliteitsverhouding voor de maatregelen: isolerend glas, dak-, spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie. Meer informatie over de actie en het inschrijven vindt u op de website van het Duurzaam Bouwloket.

Na inschrijving neemt één van de isolatiebedrijven contact op voor het maken van een vrijblijvende offerte. Na akkoord op de offerte maakt het bedrijf een afspraak om de maatregel(en) uit te voeren.

De inkoopactie is beschikbaar t/m 15 januari 2023.

De voordelen van deze inkoopactie:

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding;
  • Gratis en onafhankelijk advies van Duurzaam Bouwloket, bijvoorbeeld bij het beoordelen van de offerte;
  • De deelnemende bedrijven zijn gecertificeerd. Zo zijn inwoners ervan verzekerd dat de maatregelen goed worden uitgevoerd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Duurzaam Bouwloket via https://www.duurzaambouwloket.nl/venlo. Op deze website is meer informatie te vinden over energiebesparende maatregelen, subsidies- en financieringen, lokale initiatieven en acties.

Duurzaam Bouwloket is dé onafhankelijk expert die huiseigenaren begeleidt naar een energiezuinige woning. Het advies is kosteloos voor alle inwoners, omdat het door de gemeente wordt gefinancierd.

Dit nieuwsbericht was geplaatst op vrijdag 4 november 2022 om 09:20 op Nu Venlo