In gesprek met buurtbewoners over afsluiting Vierpaardjes

Buurtbewoners kijken naar werkzaamheden Vierpaardjes
Nieuws - donderdag 18 april 2024
Tekst
Video
Leesduur 3 minuten

De eerste week van de afsluiting van de spoorwegovergang Vierpaardjes zit erop. Onder het genot van een heerlijk ontbijt spraken wethouder Erwin Boom en enkele projectteamleden zondag 14 april met buurtbewoners. Hoe hebben zij de eerste dagen van de 24-uurswerkzaamheden ervaren?

In het eerste weekend, van 13 tot en met 15 april, met 24-uurswerkzaamheden was de overlast in de avonden en nachten voor omwonenden het grootst. Op verzoek van gemeente Venlo kregen 130 huishoudens voor die nachten vervangend verblijf aangeboden door aannemer Mobilis. 

Om een goed beeld te krijgen van de overlast en impact van de werkzaamheden, sliepen meerdere projectteamleden van 13 op 14 april in het projectgebied. Tijdens een ontbijt met leden van het buurtteam gingen zij samen met wethouder Boom in gesprek over de ervaringen, vragen en zorgen van buurtbewoners. Het buurtteam is een afvaardiging van omwonenden uit het projectgebied Vierpaardjes. Een wandeling naar het werkterrein en uitleg over de werkzaamheden op de kijkerstribune konden natuurlijk niet ontbreken. 

Externe video URL
Dit nieuwsbericht was geplaatst op donderdag 18 april 2024 om 16:05 op Nu Venlo