Gratis besparingsadvies op klimaatmarkt in Tegelen

Huis van de Wijk De Glazenap in Tegelen
Nieuws - dinsdag 19 september 2023
Tekst
Foto
Leesduur 2 minuten

Klimaatcommissie Tegelen organiseert in samenwerking met Huis van de Wijk De Glazenap, PLUS Verbeeten, Antares en gemeente Venlo een klimaatmarkt op zaterdag 23 september van 11.00 tot 16.00 uur op het Glazenapplein in Tegelen.

De lage energieprijzen van de afgelopen jaren komen niet meer terug en de kosten voor autobrandstoffen zullen naar verwachting verder stijgen. Ook de zorgen over de prijzen van energie voor het verwarmen van de woning en het gebruik van elektrische apparaten nemen toe. Tijd om in actie te komen.

Zestien kramen

Wethouder Marij Pollux opent de klimaatmarkt om 11.00 uur. Er zijn zestien kramen waar u als (wijk)bewoner informatie krijgt over allerlei vormen van verduurzaming. Ontvang informatie over een deelauto project dat zorgt voor beschikking over een elektrische auto zonder hoge kosten of over zonnepanelen op uw dak zonder voorfinanciering en inkomenstoets maar mét opbrengstgarantie. Maak ook kennis met verschillende warmteoplossingen, mogelijkheden voor het vergroenen van de tuin, gezonde en betaalbare voedingsmiddelen en tweedehands artikelen uit de kringloop.

Sempre Avanti is aanwezig met gratis viooltjes en vertelt graag meer over het belang van afvalscheiding. Ook voor de kinderen is er een springkussen, een stormbaan, een energietuin en zijn er leuke spellen.Luister, kijk en proef aan het Klimaat van Morgen!

Decoratief
Dit nieuwsbericht was geplaatst op dinsdag 19 september 2023 om 14:46 op Nu Venlo