Gratis bijeenkomst over verduurzamen voor VvE’s

Decoratief
Nieuws - woensdag 4 oktober 2023
Tekst
Leesduur 2 minuten

Een energiezuinig, comfortabel én duurzaam gebouw creëren dat voorbereid is op de toekomst: hoe zorgt u hiervoor als VvE? Op woensdag 11 oktober organiseert gemeente Venlo in samenwerking met VvE Belang een gratis informatieavond voor VvE-bestuurders en VvE-leden binnen de gemeente.

Onderwerpen

Heeft u een slecht geïsoleerd pand of wilt u weten welke duurzame installatietechnieken voor verwarming het meest geschikt zijn? Bent u benieuwd naar quick wins om uw appartement of appartementencomplex te verduurzamen? Tijdens de informatieavond ontvangt u als VvE-bestuurder en/of VvE-lid informatie over een succesvol verduurzamingstraject en beantwoorden experts vragen uit de zaal. Daarnaast is het voor VvE’s uit gemeente Venlo mogelijk om zich in te schrijven voor een gratis driedaagse verdiepingscursus.

Locatie en tijdstip

De bijeenkomst vindt plaats in vergaderruimte 0.4 en 0.5 van het stadskantoor in Venlo. De locatie is geopend vanaf 19.00 uur, de presentaties starten om 19.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via de website van VvE Belang. Deze bijeenkomst is interessant voor zowel VvE-leden als VvE-bestuurders. 

Vragen

Heeft u vragen over het verduurzamen van uw VvE, maar kunt u niet aanwezig zijn? Dan kunt u contact opnemen met Duurzaam Bouwloket | Venlo of langskomen in de hal van het stadskantoor op woensdagen van 13.00 uur tot 17.00 uur en vrijdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Dit nieuwsbericht was geplaatst op woensdag 4 oktober 2023 om 09:28 op Nu Venlo