Hoe ervaart u de veiligheid en leefbaarheid in uw buurt?

BOA's op de fiets
Nieuws - maandag 25 september 2023
Tekst
Leesduur 1 minuut

Vanaf 14 augustus hebben een willekeurig aantal inwoners per post een uitnodiging van I&O Research ontvangen om deel te nemen aan de Veiligheidsmonitor. Dit is een onderzoek naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie bij u in de buurt.

De geselecteerde inwoners hebben een brief met uitnodiging ontvangen. In de gemeente Venlo zijn 11.116 inwoners willekeurig voor het onderzoek geselecteerd. Bent u geselecteerd? Dan hopen wij dat u meewerkt aan het onderzoek!

Veiligheidsmonitor in Venlo

Elke twee jaar wordt landelijk de Veiligheidsmonitor uitgevoerd. De gemeente gebruikt de uitkomsten van dit onderzoek bij het maken van beter beleid voor veiligere buurten. Voor de betrouwbaarheid van het onderzoek is het van belang dat zoveel mogelijk inwoners die een uitnodigingsbrief ontvangen, meedoen aan het onderzoek.

Deel uw ervaringen via de Veiligheidsmonitor en geef ons de informatie die wij nodig hebben om de gemeente veiliger en mooier te maken. De resultaten worden in maart 2024 verwacht. Deze delen wij dan ook met u.

Dit nieuwsbericht was geplaatst op maandag 25 september 2023 om 09:37 op Nu Venlo