Laat u niet beperken: Praat mee op 19 september

Decoratief
Nieuws - vrijdag 8 september 2023
Tekst
Leesduur 2 minuten

Heeft u een beperking? En ervaart u uitdagingen op het gebied van werk? En wil u dat er zaken in gemeente Venlo veranderen? Praat dan mee op dinsdag 19 september om 15.30 uur in het stadskantoor.

Als u een volwassen inwoner bent van Venlo met een beperking, dan kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen naar: Paul Cox, p.cox@venlo.nl. U kunt via dit e-mailadres ook uw vragen stellen.

G-debat

De gemeenteraad heeft afgelopen jaar een debat gehad met mensen met een beperking: het zogenaamde G-debat. Tijdens het G-debat is afgesproken dat we vaker bij elkaar komen om te horen wat er speelt. Ondertussen is er al hard gewerkt door de deelnemers en ook zijn er al een aantal thema’s besproken. Thema’s die vervolgens opgepakt worden in kleinere werkgroepen. Hier praten mensen met een verstandelijke beperking verder met organisaties en de gemeente. Ook kijken ze naar wat ze zelf kunnen doen. Zo is er afgelopen 4 juli gesproken over 'een sociaal café'.

Toekomst          

We blijven aandacht houden voor mensen met een beperking en blijven thema’s bespreken die ertoe doen. Houd de agenda in de gaten voor de bijeenkomsten.

Dit nieuwsbericht was geplaatst op vrijdag 8 september 2023 om 11:02 op Nu Venlo