Nationale Klimaatweek: gratis en onafhankelijk duurzaamheidsadvies

Team goede buren
Nieuws - vrijdag 3 november 2023
Leesduur 4 minuten

Team Goede Buren bestaat uit een club enthousiaste vrijwilligers. Het zijn bekende mensen uit je buurt met een hart voor een nieuwe, gezonde toekomst. Ze geven je graag tips over hoe jij jouw woning klaar kunt maken voor Morgen.

Team Goede Buren

Een tijdje geleden kwam Goede Buur Ap op bezoek bij Karel. In de video hoor je waarom Karel de hulp van Team Goede Buren inschakelde, hoe zijn adviesgesprek ging en waar dit uiteindelijk tot leidde.

Externe video URL

Wil je ook stappen zetten om je woning te verduurzamen, maar weet je niet waar en hoe te beginnen? Heb je vragen over isoleren, wil je tips om energie te besparen of ben je op zoek naar subsidie- en financieringsmogelijkheden? Team Goede Buren helpt je graag op weg met gratis en onafhankelijk advies.

Liever niet bij je thuis? Er zijn meer manieren om duurzaamheidsadvies te krijgen:

  • Neem contact op met het Duurzaam Bouwloket Venlo via https://www.duurzaambouwloket.nl/venlo of;
  • Kom langs bij het Energieloket in de hal van het stadskantoor, op woensdagmiddag tussen 13.00-17.00 uur of op vrijdagmorgen tussen 09.00-12.00 uur.

We moedigen inwoners en bedrijven aan om iets te doen voor een beter klimaat en delen deze week dan ook mooie, duurzame initiatieven binnen onze gemeente. Dat doen we overigens niet alleen tijdens deze week, maar ook de rest van het jaar! Het klimaat heeft ons het hele jaar nodig. Je kunt ieder moment beginnen aan een bewuster leven. Dus waarom vandaag niet? Welke duurzame stap zet jij vandaag? Kijk voor meer informatie op www.morgen.venlo.nl

Dit nieuwsbericht was geplaatst op vrijdag 3 november 2023 om 09:34 op Nu Venlo