Nieuwe kinderburgemeester 2024

Nieuwe kinderburgemeester
Nieuws - donderdag 30 november 2023
Tekst
Foto
Leesduur 3 minuten

Vanaf donderdagavond 29 november is Merel officieel de nieuwe kinderburgemeester van gemeente Venlo. Vol enthousiasme gaat Merel van start en ziet uit naar alle bijzondere, mooie, ontroerende en feestelijke activiteiten die volgend jaar gaan komen.

Voordat Merel geïnstalleerd kon worden, was het podium nog één keer voor kinderburgemeester Isa. Een indrukwekkende avond met een lach en een traan, want Isa heeft een fantastische tijd gehad.

Afscheid

Met een leuke speech bedankte Isa iedereen voor een leerzaam jaar met veel mooie momenten. Koningsdag (de ontvangst van de gedecoreerden) en de Sinterklaasintocht vond Isa het leukst. Maar ook het gedicht voorlezen tijdens Dodenherdenking heeft veel indruk gemaakt op Isa. Kortom een jaar om een leven lang nooit meer te vergeten. En om dat nog te benadrukken heeft Isa nog een prachtige speciaal ontworpen speld ontvangen als aandenken. Deze speld is ontworpen door dezelfde juwelier die ook de ambtsketen heeft ontworpen. Een weergave van de ambtsketen in het klein.

Isa neemt afscheid

 

Installatie 

Nu begint Merel aan haar avontuur als nieuwe kinderburgemeester. Met een korte toespraak en het omhangen van de ambtsketen door de burgemeester is haar jaar officieel begonnen. De oorkonde, de bos bloemen en de vele felicitaties van de raadsleden, bevestigen dat.

Merel is gek op musicals en heeft zelf ook al een rol gespeeld in Alladin en Pinokkio. Verder zit ze bij de welpen van Scouting Sint Paulus. Op vakantie vindt ze het heerlijk om in zee te zwemmen. Merel is er helemaal klaar voor. En met haar liefde voor Venlo en het podium, gaat het helemaal goed komen! Welkom Merel en geniet van je bijzondere ervaringen het komende jaar. 

Nieuwe kinderburgemeester
Dit nieuwsbericht was geplaatst op donderdag 30 november 2023 om 15:36 op Nu Venlo