Ontdek de Nola Beweegkoffer

Moeder met haar zoon die spelen met de Nola Beweegkoffer in een woonkamer.
Nieuws - donderdag 18 januari 2024
Tekst
Video
Leesduur 2 minuten

Bewegen hoort bij gezond opgroeien. Het is een basis die gemeente Venlo alle inwoners, maar vooral ook onze jonge inwoners, wil meegeven. Met een goede gezondheid en meer bewegen worden kinderen veerkrachtiger en zitten ze beter in hun vel. Daarom heeft Venlo.fit de Nola Beweegkoffer ontwikkeld.

Onze kleine avonturiers hebben namelijk ontzettend veel te ontdekken! De Nola Beweegkoffer zit boordevol beweegplezier voor kinderen van twee en drie jaar oud.

Hoe werkt de Nola Beweegkoffer? 

De Nola Beweegkoffer gaat enkele dagen met het kind mee naar huis vanuit het kinderdagverblijf, peuteraanbod of de gastouder. Zo kan het kind thuis op zijn/haar gemak samen met ouders/verzorgers ontdekken wat de Nola Beweegkoffer allemaal biedt. In de Nola Beweegkoffer zitten bijvoorbeeld dobbelsteenspelletjes, beweegkaarten en een prentenboek in samenwerking met Bibliotheek Venlo. De kleine avonturiers leren hier niet alleen mee bewegen, maar leren ook nieuwe woorden en kleuren herkennen.

Iedere keer als het kind heeft gespeeld met de Nola beweegkoffer, kan een mooie Nola sticker geplakt worden op de beloningskaart. Klaar met spelen? Dan gaat alles weer netjes volgens de instructies terug in de koffer, zodat ook de volgende avonturier weer veel beweegplezier kan hebben.

Externe video URL
Dit nieuwsbericht was geplaatst op donderdag 18 januari 2024 om 16:01 op Venlo Fit