Onthulling naam verkeersplein Henriëtte Roland Holstlaan

Aan de Wassum
Nieuws - donderdag 21 december 2023
Tekst
Foto
Leesduur 2 minuten

De onthulling van de naamgeving voor het verkeersplein aan de Henriëtte Roland Holstlaan is een feit! Dit nieuwe plein verbindt de wijken Vastenavondkamp en Klingerberg.

De inwoners van beide wijken hebben actief meegedacht over een passende naam. Vandaag is met trots de naam 'Aan de Wassum' onthuld!

Aan de Wassum

In samenwerking met aannemer Heijmans, de indiener van de winnende naam, en wethouder Jacques Smeets is het verkeersplein officieel gedoopt tot 'Aan de Wassum'. Deze naam is niet lukraak gekozen; integendeel, het verwijst naar het nabijgelegen natuurgebied en open water in Blerick. Het is een betekenisvolle naam die door een inwoner uit de wijk is voorgesteld.

De indiener van de winnende naam kreeg de eer om een cheque te overhandigen aan een lokale club of vereniging, en de keuze viel op de enthousiaste lokale rennersgroep Orion. Zij waren verheugd met de cheque en hebben plannen om het geld te investeren in trainingen en wedstrijden.

De onthulling van 'Aan de Wassum' symboliseert niet alleen de identiteit van het verkeersplein, maar staat ook voor de succesvolle samenwerking tussen de inwoners, de gemeente Venlo en aannemer Heijmans. Het is een positieve stap voorwaarts en versterkt de gemeenschapszin in de regio.

Dit nieuwsbericht was geplaatst op donderdag 21 december 2023 om 09:44 op Nu Venlo