Ontvang gratis besparingsadvies in Belfeld

Mobiele showroom
Nieuws - dinsdag 5 september 2023
Tekst
Leesduur 2 minuten
Nu zijn we er minder mee bezig, maar komende winter is een hoge energierekening weer het gesprek van de dag. De gemeente wil u graag op weg helpen bij het besparen van energie. Daarom komt het Duurzaam Bouwloket binnenkort naar Belfeld. Energieadviseurs geven u informatie en tips om te besparen.

Waarvoor kunt u bij het Duurzaam Bouwloket terecht? 

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Venlo. De energieadviseurs komen met een mobiele showroom en nemen allerlei energiebesparende producten mee. Van radiatorfolie en LED lampen tot warmtepompen en infraroodpanelen. Ze vertellen u precies hoe deze werken en wat nuttig is in uw woning. Daarnaast kunt u er terecht voor gratis en onafhankelijk advies over: 

  • Duurzaam (ver)bouwen  
  • Energie besparen 
  • Energie opwekken 
  • Subsidie- en financieringsregelingen 
  • Het vinden van een betrouwbaar bedrijf dat duurzaamheidsmaatregelen uitvoert. 

Waterklaar bus ook aanwezig!

Naast onze mobiele showroom is ook de Waterklaar bus van Waterschap Limburg aanwezig. Watercoaches geven u hier praktische tips voor uw eigen leefomgeving en denken mee over mogelijkheden voor bijvoorbeeld het afkoppelen van uw regenpijp.  

Wanneer en waar vindt u het Duurzaam Bouwloket?

Op 15 september staat het Duurzaam Bouwloket met haar mobiele showroom in Belfeld. Van 10.00 tot 17.00 uur, op het Muldersplein bij de Jumbo.

Vragen? 

Heeft u vragen, maar kunt u niet naar het loket komen? Het Duurzaam Bouwloket is telefonisch (077 – 3596669) en per e-mail bereikbaar (info@duurzaambouwloket.nl).  

Dit nieuwsbericht was geplaatst op dinsdag 5 september 2023 om 16:54 op Nu Venlo