Ontvang gratis besparingsadvies in Blerick en Arcen

Mobiele showroom Duurzaam Bouwloket
Nieuws - maandag 16 januari 2023
Tekst
Leesduur 2 minuten

Zorgen over een torenhoge energierekening is het gesprek van de dag. Daarom wil de gemeente u graag op weg helpen met het besparen van energie. Op 20 en 21 januari komt het Duurzaam Bouwloket naar Blerick en Arcen. Energieadviseurs geven u informatie en praktische tips om te besparen.

Waarvoor kunt u bij het Duurzaam Bouwloket terecht?

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Venlo. De energieadviseurs nemen vrijdag 20 en zaterdag 21 januari allerlei energiebesparende producten mee. Van radiatorfolie en ledlampen tot warmtepompen en infraroodpanelen; de adviseurs vertellen u precies hoe ze werken en wat nuttig is in uw woning. Daarnaast kunt u er terecht voor gratis en onafhankelijk advies over:

  • Duurzaam (ver)bouwen
  • Energie besparen
  • Energie opwekken
  • Subsidie- en financieringsregelingen
  • Het vinden van een betrouwbaar bedrijf dat duurzaamheidsmaatregelen uitvoert.

U vindt het Duurzaam Bouwloket op vrijdag 20 januari van 13.30 tot 17.30 uur op de Kloosterstraat in Blerick. Zaterdag 21 januari van 10.30 tot 15.00 uur is het loket aanwezig op het Raadhuisplein in Arcen.

Vragen?

Heeft u vragen, maar kunt u niet naar het loket komen? Bel het Duurzaam Bouwloket op 077 3596669 of stuur een e-mail naar info@duurzaambouwloket.nl

Dit nieuwsbericht was geplaatst op maandag 16 januari 2023 om 11:24 op Nu Venlo