Stadspeiling; laat weten hoe u over Venlo denkt

Decoratief
Nieuws - vrijdag 3 november 2023
Leesduur 2 minuten

Het gemeentebestuur van Venlo wil graag weten wat er onder de bevolking leeft en hoe de inwoners over de gemeente denken: op welke punten gaat het goed en waar kan het beter?
Daarom houden we elke twee jaar een stadspeiling.

Een steekproef van 8.500 mensen krijgt vanaf 12 oktober een uitnodiging om mee te doen aan de stadspeiling. Ontvangt u een uitnodiging van I&O Research? Dan hopen wij dat u meewerkt aan het onderzoek!  Als u deelneemt maakt u kans op een iPad ter waarde van 400 euro of één van de 30 cadeaubonnen van 15 euro.

Elke twee jaar voert de gemeente Venlo de stadspeiling uit. U kunt uw mening geven over bijvoorbeeld de voorzieningen in uw buurt, het centrum van Venlo en het gemeentebestuur. We gebruiken de uitkomsten om wonen en leven in Venlo nog prettiger voor u te maken.

Voor de betrouwbaarheid van het onderzoek is het van belang dat zoveel mogelijk inwoners die een uitnodigingsbrief ontvangen, meedoen aan het onderzoek. Deel uw ervaringen via de stadspeiling en geef ons de informatie die wij nodig hebben om de gemeente prettiger en mooier te maken. We informeren u in april 2024 over de resultaten. 

Uw mening telt!

Heeft u geen uitnodiging ontvangen om mee te doen aan de stadspeiling? Maar wilt u wel graag uw mening geven? Meld u dan aan voor ons gemeentepanel. Naast de stadspeiling voeren we geregeld kleinere onderzoeken uit. Dus ook mensen die nu niet zijn uitgenodigd om de stadspeiling in te vullen kunnen hun mening geven. Sinds 2010 hebben we een digitaal gemeentepanel. Elke inwoner van 16 jaar of ouder kan zich hiervoor aanmelden. De panelleleden ontvangen een aantal keer per jaar via e-mail een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. U kunt zich via www.gemeentepanelvenlo.nl aanmelden.

Dit nieuwsbericht was geplaatst op vrijdag 3 november 2023 om 08:30 op Nu Venlo