Start kaartverkoop Venlo.fit Sportgala 2023

Sportgala 2023
Nieuws - dinsdag 14 november 2023
Tekst
Leesduur 2 minuten

Het Venlo.fit Sportgala staat weer voor de deur. Tijdens dit evenement op maandagavond 11 december in theater De Maaspoort erkennen we als gemeente met trots de sportprestaties in Venlo en richten we de schijnwerpers op het indrukwekkende talent, het doorzettingsvermogen en behaalde successen.

Kaarten kopen

Met verschillende categorie├źn, nieuwe nominaties, verrassende acts en ontzettend veel sportprestaties, belooft het een fantastische avond te worden en wordt het spectaculairder dan ooit. Wilt u er bij zijn? U kunt kaarten kopen via deze link: Kaarten Venlo.fit Sportgala 2023

Stemmen

Houd de website van Venlo.fit in de gaten voor het programma en de namen van de genomineerden. U kunt stemmen op de sporter die het volgens u verdient om te winnen in een bepaalde categorie. De stemlink staat vanaf 24 november op de website fit.venlo.nl. Stemmen kan van 24 november tot en met 6 december 2023.

Sportvisie en ambitie

Het Sportgala is een initiatief van team Sportontwikkeling (Venlo.fit) binnen de gemeente Venlo. Vanuit de gemeente is er een gezamenlijke sportvisie opgesteld. Want sport en bewegen is belangrijk voor een gezonde en vitale stad. Met het Sportgala biedt Venlo.fit (top)sportend Venlo een podium. Tijdens het Sportgala kijken we niet alleen terug op de fantastische sportprestaties van afgelopen jaar. We zetten ook een zeer betrokken vrijwilliger in het zonnetje, mensen met een beperking die sporten krijgen volop waardering en een sportproject wordt beloond. 

Dit nieuwsbericht was geplaatst op dinsdag 14 november 2023 om 16:56 op Venlo Fit