Stem op hét leefstijlidee voor Venlo

Sportende kinderen
Nieuws - woensdag 26 oktober 2022
Tekst
Leesduur 1 minuut

Inwoners, organisaties, bedrijven en verenigingen konden afgelopen weken ideeën indienen om de kwaliteit van leven van inwoners van de gemeente Venlo te verbeteren. Uiteindelijk zijn er bijna 50 ideeën ingediend voor de Leefstijlakkoord Venlo Challenge.

Dat heeft geleid tot een lijst van in totaal 36 ideeën. Een aantal inzendingen zijn namelijk samengevoegd omdat ze van een gelijke strekking waren. 

Stemmen

Tot en met 1 november kan worden gestemd op de ideeën waarbij iedereen maximaal drie voorstellen mag nomineren. De ideeën die van de vakjury en het publiek de meeste stemmen krijgen worden uitgevoerd. 

Breng uw stem uit via  www.leefstijlakkoordvenlo.nl. Op de homepagina komt u uit bij twee buttons. Een is het overzicht van alle ideeën en de ander leidt u naar een stemmail. U hoeft in het tekstvak van de stemmail alleen de drie nummers van de projecten van uw keuze aan te geven en op verzenden te klikken. Per persoon (IP-adres) mag één keer worden gestemd.

Bekendmaking 

Woensdag 9 november maken we bekend welke drie ideeën de meeste stemmen hebben gekregen. Vervolgens wordt met de indieners contact opgenomen om het idee samen verder uit te werken, zodat er uiterlijk in december 2022 gestart kan worden met de uitvoering.  

Dit nieuwsbericht was geplaatst op woensdag 26 oktober 2022 om 14:38 op Nu Venlo