Subsidie voor duurzame initiatieven

Stopcontact en bankbiljetten
Nieuws - dinsdag 24 januari 2023
Tekst
Leesduur 2 minuten
Gemeente Venlo heeft een subsidieregeling voor ondernemers en maatschappelijke organisaties. Voor het inspireren, informeren en bewust maken van inwoners over verduurzamingsmaatregelen kan het gehele jaar subsidie worden aangevraagd.

Het doel van deze regeling is om initiatieven vanuit de samenleving te stimuleren. Daarbij gaat het specifiek om initiatieven die bij inwoners, verenigingen en bedrijven het draagvlak vergroten en zorgen voor meer bewustwording. Daarnaast moeten ondernemers en maatschappelijke organisaties inwoners inspireren en informeren over de mogelijkheden om zelf te verduurzamen.

Voorbeelden

Voorbeelden van initiatieven zijn: een sportvereniging die zelf bijeenkomsten wil organiseren over energiebesparing, of een ondernemer in de binnenstad die start met een slimme manier van recycling.

Vraag subsidie aan

Ondernemingen en maatschappelijke organisaties leveren een belangrijke bijdrage aan een duurzaam Venlo op het gebied van inspireren en informeren. Daarom roepen we ondernemingen en maatschappelijke organisaties die een idee hebben en voldoen aan de voorwaarden op: wacht niet langer!

Via onderstaande link vindt u meer informatie over de subsidie en de aanvraagprocedure. 

Dit nieuwsbericht was geplaatst op dinsdag 24 januari 2023 om 17:08 op Nu Venlo