Vergeet uw tegoed op de Stadspas niet

Je ziet de hand van iemand die de Stadspas vast heeft.
Nieuws - dinsdag 13 december 2022
Tekst
Gebruikers van de Stadspas voor mensen met een laag inkomen kunnen hun tegoed nog gebruiken tot en met 31 december 2022. Na deze datum vervalt het bedrag dat nog op de pas staat.

Wacht dus niet te lang: ga vóór 1 januari nog naar het theater, de bioscoop, een (binnen)speeltuin of breng een bezoekje aan het museum. 

Nieuw jaar, nieuwe werkwijze

Het nieuwe aanvraagformulier voor de Stadspas 2023 staat in de loop van volgende week klaar op www.venlo.nl/stadspas. Het goede nieuws is: lang niet iedereen hoeft de pas opnieuw aan te vragen. Voor deze groep wordt de Stadspas met de minimaregeling automatisch opgewaardeerd. Dit betekent dat het geld voor 2023 automatisch op de pas wordt bijgeschreven. Iedereen voor wie dat van toepassing is, ontvangt hierover een brief. 

De mensen die al een pas hebben maar wél opnieuw moeten aanvragen, worden hierover geïnformeerd. Zij vragen een nieuw tegoed voor de Stadspas aan via het aanvraagformulier op de website. Dat geldt ook voor nieuwe gebruikers: zij vragen een volledige nieuwe pas aan. Zodra het formulier online staat op www.venlo.nl/stadspas, wordt dit bericht gedeeld via nu.venlo.nl en onze sociale mediakanalen. 

Dit nieuwsbericht was geplaatst op dinsdag 13 december 2022 om 16:49 op Nu Venlo