Wegafsluitingen tijdens Koningsnacht en Koningsdag

Mensen die over de Koningsmarkt wandelen in Tegelen.
Nieuws - donderdag 20 april 2023
Tekst
Foto
Leesduur 2 minuten

Op Koningsdag zijn er allerlei feestelijke activiteiten in de gemeente Venlo. Op Koningsnacht, woensdagavond 26 april, wordt in Tegelen de Kings Night gevierd. Op Koningsdag 27 april zijn er markten in het centrum van Blerick, Tegelen en Venlo. Hierdoor zijn enkele straten tijdelijk afgesloten.

Kings Night in Tegelen

Op de vooravond van Koningsdag, woensdagavond 26 april, vindt in Tegelen het jaarlijkse Kings Night evenement plaats. Hierdoor is de Sint Martinusstraat in Tegelen vanaf woensdag 26 april om 12:00 uur afgesloten tot en met donderdag 27 april 16:00 uur. Ook is het begin van de Hoekstraat, de Sint Martinusstraat en een deel van de Oude Marktstraat afgesloten. In onderstaande afbeelding ziet u hiervan een overzicht.

Wegafsluiting Koningsnacht aangegeven op plattegrond van Tegelen.

Markten in Blerick, Tegelen en Venlo

In Blerick, Tegelen en Venlo zijn er markten in het centrum.

Koningsmarkt Blerick

In het centrum van Blerick is de Koningsmarkt. Hierdoor zijn op donderdag 27 april diverse straten in het centrum van Blerick afgesloten van 4.00 uur tot 22.00 uur. In onderstaande afbeelding ziet u een overzicht van welke straten afgesloten zijn.

Wegafsluiting Koningsdag aangegeven op plattegrond van Blerick.

Koningsmarkt Tegelen

In het centrum van Tegelen is er ook een Koningsmarkt.  Hierdoor zijn op donderdag 27 april diverse straten afgesloten van van 6:00 uur tot 20:00 uur. In onderstaande afbeelding ziet u een overzicht van welke straten afgesloten zijn.

Wegafsluiting Koningsdag aangegeven op plattegrond van Tegelen.

Rommelmarkt Straelseweg Venlo

Op Koningsdag 27 april vindt er in Venlo een rommelmarkt plaats op de Straelseweg, het eerste gedeelte van de Herungerstraat en de Rozenkransstraat. Deze straten zijn daarom vanaf donderdag 27 april van 00:00 tot 18:00 uur gesloten. In onderstaande afbeelding ziet u een overzicht.

Wegafsluiting Koningsdag aangegeven op plattegrond van Venlo rondom Straelseweg
Dit nieuwsbericht was geplaatst op donderdag 20 april 2023 om 13:21 op Nu Venlo