Wegafsluitingen tijdens Koningsnacht en Koningsdag

Foto van de koningsdag markt met volle straten en kraampjes
Nieuws - dinsdag 23 april 2024
Tekst
Leesduur 3 minuten

Op Koningsdag zijn er allerlei feestelijke activiteiten in de gemeente Venlo. Op deze dag, 27 april 2024, zijn er markten in het centrum van Blerick, Tegelen en Venlo. Hierdoor zijn enkele straten tijdelijk afgesloten.

Koningsmarkt Blerick

In het centrum van Blerick vindt de Koningsmarkt plaats. Hierdoor zijn diverse straten in het centrum van Blerick afgesloten vanaf 26 april 20.00 uur tot en met 27 april 22.00 uur. In onderstaande afbeelding ziet u een overzicht van welke straten afgesloten zijn.

plattegrond koningsdag blerick

Koningsmarkt Tegelen

In het centrum van Tegelen is ook een Koningsmarkt. Hierdoor zijn op donderdag 27 april diverse straten afgesloten. In onderstaande afbeelding ziet u een overzicht van welke straten afgesloten zijn.

plattegrond koningsmarkt Tegelen

Rommelmarkt Venlo

Op de Straelseweg is een rommelmarkt en de straat is daarom vanaf 26 april 18.00 uur tot en met 27 april 16.00 uur afgesloten. De Straelseweg is tussen de Mercatorstraat en Gasthuiskampstraat afgesloten en de Herungerstraat is tussen de Mercatorstraat en Gasthuiskampstraat afgesloten.

plattegrond koningsdag venlo

Markten in Venlo en Tegelen

De markten in Venlo (Nolensplein van 8 tot 15 uur) en Tegelen (parkeerterrein Raadhuislaan/Kerkstraat van 9 tot 16 uur) gaan op Koningsdag gewoon door. 

Dit nieuwsbericht was geplaatst op dinsdag 23 april 2024 om 10:03 op Nu Venlo