Werkzaamheden Centrumplan Tegelen gaan van start op 10 juni 2024

Impressie centrumplan Tegelen
Nieuws - maandag 3 juni 2024
Tekst
Leesduur 4 minuten

Het centrum van Tegelen gaat op de schop. Het winkelgebied van het Wilhelminaplein tot en met het Raadhuis wordt volledig opnieuw ingericht tot een karakteristiek Tegels centrum.

Planning en fasering

De werkzaamheden gaan van start op maandag 10 juni 2024 en worden naar verwachting eind februari 2025 afgerond. De aannemer (BLM Wegenbouw) deelt het werk op in fases zodat de overlast voor bewoners en ondernemers beperkt blijft. 

Fase 1 - Wilhelminaplein

De aannemer start met de werkzaamheden aan het Wilhelminaplein. Ze verwijderen de bestaande bestrating en voeren rioolwerkzaamheden uit. Ook wordt er een infiltratievoorziening aangebracht onder de toekomstige parkeerplaats. Vervolgens krijgt het hele plein nieuw straatwerk. Het is afhankelijk van de werkzaamheden wanneer de parkeerplaats op het Wilhelminaplein bereikbaar is.

Hieronder ziet u een kaart van de fasering:

Overzicht van de werkzaamheden centrumplan Tegelen

Bereikbaarheid en leveranciers

BLM Wegenbouw probeert zoveel als mogelijk rekening te houden met bewoners, ondernemers, bezoekers en leveranciers. Dat u desondanks overlast gaat ervaren is onvermijdelijk. Er komen momenten dat u niet voor uw deur kunt parkeren of dat u met loopschotten uw bedrijf of woning binnenkomt. 

Download de app: BLM Wegenbouw 

De aannemer plaatst berichten op de app over de voortgang van de werkzaamheden of leuke nieuwtjes. U ontvangt een berichtje (notificatie) op uw mobiel of tablet. Zo blijft u goed op de hoogte van de actuele zaken. U kunt de app downloaden via de App store voor Apple of Playstore voor Android

Meer informatie en contactgegevens 

Op de website www.nu.venlo.nl/centrumtegelen vindt u alle informatie over het project. Indien u één op één afstemming wenst over de werkzaamheden, neem dan contact op met de omgevingsmanager van BLM Wegenbouw voor het maken van een afspraak. BLM Wegenbouw bevindt zich voor de duur van het project in het pand aan de Kerkstraat 35 in Tegelen.

Contactgegevens

Omgevingsmanager Nona Hendrix                                      

06-58984170 | n.hendrix@blmwegenbouw.nl

Dit nieuwsbericht was geplaatst op maandag 3 juni 2024 om 11:21 op Nu Venlo