Werkzaamheden herinrichting centrum Blerick

Plein Kloosterstraat Blerick met 't Raodhoes
Nieuws - donderdag 3 augustus 2023
Tekst

Op maandag 21 augustus starten de werkzaamheden in het centrum van Blerick. Deze werkzaamheden duren tot januari 2024. De openbare ruimte in het centrum van Blerick wordt opnieuw ingericht.

Planning werkzaamheden

  • Fase 1

    Op maandag 21 augustus start de aannemer Infrascoop met de eerste werkzaamheden. Het eerste deel van de parkeerplaats wordt aangepakt op het Laurentiusplein. 
  • Fase 2

    Op maandag 28 augustus starten de werkzaamheden aan de Pontanusstraat tussen het Antoniusplein en de Laurentiusstraat in.
  • Fase 3 tot en met fase 10

    Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Wegafzetting Antoniuslaan en Pontanusstraat

Tijdens de werkzaamheden van maandag 28 augustus tot en met zondag 29 oktober zijn de Antoniuslaan en de Pontanusstraat gefaseerd afgesloten voor verkeer in beide richtingen. Het verkeer wordt omgeleid via de aangegeven omleidingsroutes.

Parkeren centrum Blerick

Vanaf maandag 21 augustus kan er niet meer geparkeerd worden op het Laurentiusplein. Maak daarom gebruik van andere parkeergelegenheden zoals het Schepenenplein of het parkeerterrein aan de Maasbreesestraat.

Vragen

Heb je een vraag, klacht of is er een probleem? Robin Baars is de uitvoerder van dit project en is bereikbaar via telefoonnummer 06–1362 2910.

Plattegrond werkzaamheden herinrichting centrum Blerick
Dit nieuwsbericht was geplaatst op donderdag 3 augustus 2023 om 12:06 op Nu Venlo