Werkzaamheden waterleidingen Tegelen

werkzaamheden wml
Nieuws - vrijdag 5 juli 2024
Tekst
Leesduur 2 minuten

Op maandag 8 juli start WML met werkzaamheden aan de waterleiding naar huizen en panden in de Kerkstraat, ook wel huisaansluitingen genoemd. Deze worden vernieuwd. In opdracht van WML gaat aannemer BAM deze werkzaamheden uitvoeren.

Naar verwachting zijn de werkzaamheden voor de bouwvak (19 juli 2024) gereed. Met een eventuele uitloop in de week van 19 juli. 

Hoe gaat de aannemer te werk

Het gaat om het vervangen van het leidingwerk van de hoofdleiding in de straat naar de watermeter. Om dit te kunnen doen, heeft de aannemer toegang nodig tot de woningen/panden. De aannemer neemt contact met bewoners/ondernemers op om een afspraak te maken. Deze afspraken vinden plaats op werkdagen (maandag tot en met vrijdag). De aannemer start in de Kerstraat bij huisnummers 5 & 7. Ze werken vervolgens richting de Raadhuislaan. Er worden werkgaten gegraven van +- 1 x 1 meter. 

Tijdelijk geen water

De aannemer probeert de overlast van het werk te minimaliseren. Ze zorgen dat bewoners/ondernemers altijd toegang hebben tot woningen/panden en herstellen na graafwerkzaamheden de bestrating in de oorspronkelijke staat. Om de nieuwe leiding veilig aan te sluiten op de hoofdwaterleiding onderbreken ze tijdelijk de waterlevering. De bewoners/ondernemers zitten dan tijdelijk zonder water. Hierover wordt iedereen vooraf ge├»nformeerd door de aannemer. 

Ga voor meer informatie naar www.wml.nl/nieuwewaterleiding.

Dit nieuwsbericht was geplaatst op vrijdag 5 juli 2024 om 12:44 op Nu Venlo