Donderdag 7 september en vrijdag 8 september

Escape Caravan over laaggeletterdheid

Kind aan het lezen
Agenda

Op donderdag 7 september en vrijdag 8 september gaan onze partners van Taalhuis Venlo op pad met de Escape Caravan. Dit is een mobiele escape room waarin u kunt ervaren hoe het is om moeite te hebben met lezen en schrijven.

Bij de Escape Caravan ontdekt u wat we in de omgeving doen om laaggeletterdheid te voorkomen en verminderen. Wie weet kunt u hier in de toekomst ook een rol in spelen!

Meedoen

Een aantal mensen staan voor de escape caravan over laaggeletterdheid.

Een bezoek aan de Escape Caravan duurt ongeveer 15 minuten. Daarna kunt u vragen stellen aan verschillende organisaties die werken aan laaggeletterdheid. Zij geven u graag meer informatie. 

Data en locaties

De Escape Caravan staat op donderdag 7 september tussen 10.00 uur en 16.00 uur op het Flujasplein in Venlo, en op vrijdag 8 september tussen 10.00 uur en 16.00 uur op de Kloosterstraat in Blerick (tegenover 't Roadhoes). 

Week van lezen en schrijven

De Escape Caravan is onderdeel van de Week van lezen en schrijven die van vrijdag 8 september tot en met vrijdag 15 september plaatsvindt. In dit nieuwsbericht kunt u meer lezen over deze actieweek: Week van lezen en schrijven 2023

Dit agendapunt was geplaatst op woensdag 6 september 2023 om 15:12 op Nu Venlo