Kom naar de infomarkt over het oude Veilingterrein

Sfeerbeeld Veilingterrein Venlo
Nieuws - woensdag 6 september 2023
Tekst
Leesduur 2 minuten

Het oude Veilingterrein aan de Tegelseweg krijgt de komende jaren een volledige metamorfose. 70.000 vierkante meter aan asfalt en oude veilingloodsen transformeert tot een gebied waar u kunt wonen, werken, studeren, ontspannen, bewegen en ontmoeten. Dit alles in een groene omgeving.

Op het voormalige Veilingterrein komen onder meer reguliere woningen (maximaal 690) met bijzondere aandacht voor onder andere doelgroepen in de zorg en medisch personeel in opleiding. Daarnaast komen er minimaal 180 woningen voor studenten.

Naast woningen komen er ook andere, innovatieve functies op het gebied van leefstijl, gezondheid, leren, werken, bewegen en ontspannen. De bebouwing wordt geconcentreerd op circa 30 procent van het terrein. Daarmee blijft er maar liefst 70 procent van het terrein over dat wordt ingevuld met openbare ruimte en groen.

Informatiemarkt

Voordat de plannen verder worden uitgewerkt, wil de projectontwikkelaar graag met u in gesprek en de plannen toelichten.

Op dinsdag 12 september en donderdag 14 september organiseert JPO, ontwikkelaar en eigenaar van het terrein, een informatiemarkt. Iedereen is van harte welkom tussen 17.00 en 20.00 uur op het Veilingterrein, Hagerhofweg 2 in Venlo.

Benieuwd naar de plannen? Loop gerust binnen op 12 en 14 september.

Lees ook: Volgende stap in transformatie Veilingterrein Venlo

Dit nieuwsbericht was geplaatst op woensdag 6 september 2023 om 10:39 op Nu Venlo