Start aanleg glasvezel centrum Tegelen

glasvezel
Nieuws - donderdag 11 april 2024
Tekst
Leesduur 3 minuten

Vanaf maandag 22 april wordt er glasvezel aangelegd in de Kerkstraat, In de Beeten, een gedeelte van de Beijtelstraat en een gedeelte van de Raadhuislaan. De glasvezel wordt aangelegd door ODF (Open Dutch Fiber).

Bereikbaarheid in het centrum 

Om de glasvezel aan te leggen wordt de bestrating opengemaakt en wordt er een sleuf gegraven waarin de glasvezelkabels worden gelegd. De straten worden niet in één keer opengemaakt, maar er wordt gewerkt in vakken van ongeveer 20 meter lang. Zodra de glasvezel in een vak is aangelegd, wordt dit weer netjes dichtgemaakt en starten ze met het volgende vak.

Houd er rekening mee dat winkels en woningen tijdens de werkzaamheden tijdelijk minder goed bereikbaar kunnen zijn dan u gewend bent en dat u via een loopschot naar binnen of buiten moet.

ODF (Open Dutch Fiber) doet haar uiterste best om de overlast voor iedereen tot een minimum te beperken.

Planning werkzaamheden 

De aanleg van het glasvezelnetwerk start op maandag 22 april en duurt naar verwachting twee weken. In het weekend wordt er niet gewerkt en zorgt de aannemer ervoor dat alles netjes is dichtgemaakt.

Meer informatie

Op de projectwebsite van Centrumplan Tegelen houden we u op de hoogte over de werkzaamheden in het centrum via nieuwsberichten. Ook kunt u daar eenvoudig via het contactformulier uw vraag of reactie insturen.

Neem gerust contact met ons op

Uw contactpersoon voor dit project zijn Veerle van der Aar en Melle Bloemen. Neem gerust contact met ons op via centrumtegelen@venlo.nl of bel naar: 14 077. 
 

Dit nieuwsbericht was geplaatst op donderdag 11 april 2024 om 11:44 op Nu Venlo