Weekmarkt in Tegelen verhuist tijdelijk

Weekmarkt Tegelen
Nieuws - maandag 25 maart 2024
Tekst
Leesduur 1 minuut

Vanaf zaterdag 30 maart staat de weekmarkt in Tegelen bij de rotonde ‘het gemeentehuis’ aan de Raadhuislaan en de Kerkstraat.

Het Wilhelminaplein (de huidige locatie) en de Kerkstraat in Tegelen worden gerenoveerd. De gehele bestrating wordt onder andere vervangen. De verwachting is dat de tijdelijke verplaatsing ongeveer 6 maanden duurt. Ook op de tijdelijk locatie is de markt open van 10 tot 16 uur.

Locatie weekmarkt Tegelen

Waarom verplaatsen we de weekmarkt? 

Als onderdeel van het Centrumplan Tegelen wordt het Wilhelminaplein opnieuw ingericht. De werkzaamheden hier starten in mei. Voorafgaand gaan de nutspartijen (kabels en leidingen) aan de slag. Om deze reden verplaatsen we de weekmarkt alvast naar een andere locatie.

Zodra het Wilhelminaplein klaar is, keert de weekmarkt weer terug naar haar oude, vertrouwde plek. De exacte start- en einddatum van de werkzaamheden aan het Wilhelminaplein zijn nog niet bekend. 

Meer informatie

Via de projectwebsite: nu.venlo.nl/centrumtegelen houden we u op de hoogte over de planning, bereikbaarheid en nieuwsberichten. Ook kunt u daar eenvoudig via het contactformulier uw vraag of reactie insturen.

Dit nieuwsbericht was geplaatst op maandag 25 maart 2024 om 13:47 op Nu Venlo